Kauppa

Tarjous rajoitetun ajan: kaikkien tuotteiden rahti on ilmainen  – kiiruhda nyt tekemään ostokseksesi!

 

Koneet ja laitteen on tarkoitettu ammatti- ja vaativaan harrastekäyttöön. Hankimme autokorjaajan koneet ja laitteet ilman välikäsiä suoraan kunkin tuoteryhmän parhailta valmistajilta, joten hintamme todella kestävät vertailun. Haluamme, että sinä nautit työstäsi tai harrastuksestasi, kun käytössä on oikeat välineet.

Toimimme siis suoraan valmistajiemme kanssa, ilman kustannuksia aiheuttavavia turhia välikäsiä. Tehtaiden väki tuntee meidät ja he meidät. Yleisesti tiedetään, että ostamme ja teetämme vain parasta laatua emmekä sorru toimittajien valinnassa hetken halpatarjouksiin. Viemme valmistukseen kehittämisajatuksia saamistamme ideoista suomalaisilta käyttäjiltä.

Myymme asiakkaillemme pääsääntöisesti kolmen autokorjaamoalan suositun brandin tuotteita:

  1. Teco, italialainen rengasalan johtavia koneenvalmistajia, heillä on valikoimissa niin autonosturi kuin rengaskone ja renkaiden pesukone

  2. Wawa:n tuotevalikoimissa on mm. saksinosturi ja korjaamopuristin

  3. Hokkaido Toolsilta löytyy laaja valikoima autokorjaajan koneita laidasta laitaan niin ammattilaisille kuin vaativille harrastajillekin, kuten autonosturi ja rengaskone

Lisäksi valikoimiimme kuuluu rengasliikkeiden tarvikkeet, kuten taspainoituspainot ja venttiilit sekä koneiden vara- ja kulutusosat.

Meiltä saat myös laadukkaat renkaat henkilö- ja pakettiautoihin, hyvää laatua halvalla. Esimerkiksi A-märkäpidon 205/55R16 kesärenkaat vain 50€ kappale kotiin tuotuna kaikkialle Suomeen.

Myymiimme laitteisiin voi tutustua Tampereella Teivaalantie 7 sijaitsevassa varastossamme, jossa on yleensä hyvä valikoima koneita nähtävänä ja testattavana.

Näytetään 1–12 / 102 tuloksesta

Näytetään 1–12 / 102 tuloksesta