Kauppa

Suomen Korjaamokoneesta saat kaikki auton korjauksenlaitteet niin ammattilaisille kuin harrastajille

Koneet ja laitteet on tarkoitettu ammatti- ja vaativaan harrastekäyttöön. Hankimme autokorjaajan koneet ja laitteet ilman välikäsiä suoraan kunkin tuoteryhmän parhailta valmistajilta, joten hintamme todella kestävät vertailun. Haluamme, että sinä nautit työstäsi tai harrastuksestasi, kun käytössä on oikeat välineet.
Toimimme siis suoraan valmistajiemme kanssa, ilman kustannuksia aiheuttavavia turhia välikäsiä. Tehtaiden väki tuntee meidät ja he meidät. Yleisesti tiedetään, että ostamme ja teetämme vain parasta laatua emmekä sorru toimittajien valinnassa hetken halpatarjouksiin. Viemme valmistukseen kehittämisajatuksia saamistamme ideoista suomalaisilta käyttäjiltä.
Myymme asiakkaillemme pääsääntöisesti kolmen autokorjaamoalan suositun brandin tuotteita:
  1. Teco, italialainen rengasalan johtavia koneenvalmistajia, heillä on valikoimissa niin autonosturi kuin rengaskone ja renkaiden pesukone
  2. Hokkaido Toolsilta löytyy laaja valikoima autokorjaajan koneita laidasta laitaan niin ammattilaisille kuin vaativille harrastajillekin, kuten autonosturi ja rengaskone
  3. Tecnolux valmistaa mm. rengaspesureita
Lisäksi valikoimiimme kuuluu rengasliikkeiden tarvikkeet, kuten tasapainoituspainot ja venttiilit sekä koneiden vara- ja kulutusosat.