Saksinostimet

Saksinostimet ovat jokaisen korjaamon ja harrastajan ensimmäinen valinta autonosturiksi. Saksinostimien erityisen hyvä puoli on se, etteivät ne vie lattiatilaa, jos korjaamossa on ahdasta.

Saksinostimien tuotantomäärät ovat isot ja tästä johtuen myös ostohinnat ovat edullisia ja niiden saatavuus eri malleina on hyvä.

Yleisin saksinosturi on yhden metrin korkeuteen nostava ns. matalanostin. Se on loistava apu autoalan ammattilaisille, kuten rengasliikkeelle, jarrukorjaamolle, fixarille tai automaalaamolle.

Harrastepuolella matalanostin on suosituin yksittäinen saksinostimet-malli. Se soveltuu käytettäväksi aivan normaalissa autotallissa ilman sen kummempia valmisteluita. Ainoa vaatimus on se, että lattia on tasainen ja sähkövirtaa on saatavana. Jos lattiassa on kaatoja, ne pitäisi tasoittaa nosturin alta.  Nykyisin meidän matalanostin toimii voimavirralla ja mekaanisten lukkojen vapautus tapahtuu sähköisesti, joten erillistä kompressoria ei tarvita lainkaan.

Jos kattokorkeutta on normaalia huonekorkeutta enemmän, niin suosittelemme ehdottomasti harkitsemaan noin kahden metrin korkeuteen nostavaa saksinosturia. Näitä malleja on sekä lattialle pinta-asennukseen sopiva että lattiaan upotettava malli. Näiden nosturien nostokorkeus on niin suuri, että useimmat pystyvät työskentelemään auton alla kumartelematta. Silloin sujuvat kaikenlaiset vaihdelaatikko-, pakoputki- ja voimansiirtoremontit vaivatta. Ja voihan sitä nosturia käyttää myös yhden metrin korkeudessa, jolloin kaikki matalanostimenkin ominaisuudet ovat käytettävissä.

Lisää nostimen valinnasta voit lukea blogitekstistämme.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta