Saksinostimet

Saksinostimet ovat jokaisen korjaamon ja harrastajan ensimmäinen valinta autonosturiksi. Saksinostimien erityinen hyvä puoli on se, etteivät ne kuluta lattiatilaa, jos korjaamo kärsii tilanahtaudesta.

Saksinostimien tuotantomäärät ovat isot ja tästä johtuen myös ostohinnat ovat edullisia ja niiden saatavuus eri malleina on hyvä.

Yleisin saksinosturit on yhden metrin korkeuteen nostava ns. matalanostin. Se on loistava apu autoalan ammattilaisille, kuten: rengasliike, jarrukorjaamo, fixari tai automaalaamo. Ja tietysti se sopii rengasliikkeille mitä parhaiten.

Harrastapuolella matalanostin on suosituin yksittäinen saksinostimet malli. Se soveltuu käytettäväksi aivan normaalissa autotallissa ilman sen kummempia valmisteluita. Ainoa vaatimus on se, että lattia on tasainen ja sähkövirtaa on saatavana. Jos lattiassa on kaatoja, ne pitäisi tasoittaa nosturin alta.  Nykyisin meidäm matalanostin toimii voimavirralla ja mekaanisten lukkojen vapautus tapahtuu sähköisesti, joten erillistä kompressoria ei tarvita lainkaan.

Jos kattokorkeutta on normaalia huonekorkeutta enemmän, niin suosittelemme ehdottomasti harkitsemaan noin kahden metrin korkeuteen nostavaa saksinosturia. Näitä malleja on sekä lattialle pinta-asennukseen sopiva että lattiaan upotettavava malli. Näiden nosturien nostokorkeus on niin suuri, että useimmat pystyvät työskentelemään auton alla kumartelematta. Silloin sujuvat kaikenlaiset vaihdelaatikko-, pakoputkia- ja voimansiirtoremontit vaivatta. Ja voihan sitä nosturia käyttää myös yhden metrin korkeudessa, jolloin kaikki matalanostimenkin ominaisuudet ovat käyetettävissä.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta