Nostimet

Autonosturit henkilö- ja pakettiautoille.
Autonosturi on auton korjauksessa niin ammattilaisella tai harrastajalla lähes välttämätön apu. Nosturien hinnat ovat meillä todella sopivat ja Klarna-maksutavan kautta voi maksuakin hoitaa haluamallaan tavalla joko kerralla tai sopivasti osiin jaettuna.

Yhden metrin korkeuden saksinosturimme ovat pienten tilojen ehdottomia suosikkeja. Nosturia ei tarvitse erikseen kiinnittää ja aina mukana seuraavan siirtosarjan avulla voi nosturin siirtää halutessaan uuten paikkaan. Kolmen tonnin maksimikuorma on riitävä niin henkilö- ja pakettiautoille. Parhaiten saksinosturi sopii jarru- ja pyöränripusten remontteihin, kylkien fiksaukseen ja vaikka teippaajille.

Meillä on myös valikoimissa saksinosturi, joka nostaa lähes kahden metrin korkeuteen. Sen avulla myös pakoputki- ja moottori- ja vaihdelaatikkokorjaukset onnistuvat kumartelematta.

Kaksipilarinostimia suosittelemme, jos kiinteä asennus on mahdollinen ja tilassa on korkeutta tarpeeksi. Myös lattian betonivalun olisi oltava riittävän laadukas. Kaksipilarinostin on monipuolinen ja tarpeellinen niin ammattilaisilla kuin edistyneemmillä harrastajakorjaajilla. Auto nousee miellyttävään korkeuteen alustatöihin ja auto pysyy tukevasti ylhäällä mekaanisen lukituksen ja turvavaijerien avulla. Näitä nostureita on kahta päätyyppiä, ns. lattiavapaa malli, jossa hydrauliikkaletkut ja vaijerit kulkevat yläkautta, tilan korkeuden olisi oltava tällöin noin 3800mm. Alapuolisen viennin nostureissa yläosa on vapaa. Lattialla on levystä pokattu suoja vaijereille.

Autonosturit valikoimaamme kuuluu myös keinutunkki. Se on edullinen jokamiehen nostin, joka on helppo säilyttää, kun sitä ei tarvita. Sitä ei myöskään kiinnitetä lattiaan erikseen.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Näytetään kaikki 7 tulosta