Akselikevennin säädettävällä akselivälillä

599,00  sis alv 24%

Takuu kaksi vuotta, tutustu tarkemmin https://suomenkorjaamokoneet.com/2-vuoden-takuu/

 

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 100648 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Akselikevennin kuuluu nelipilarinostimiemme vakiovarustukseen. Jos kuitenkin haluat Hokkaido Tools nosturiisi toisen keventimen, voit ostaa sen meiltä lisävarusteena tai voit hankkia sen meiltä muun merkkiseen nelipilarinostimeen. Tarjoamme nelipilarinostimen akselikevennin sopii sekä viiden tonnin ja neljän tonnin saksinostimiimme. Mutta ne sopivat myös muiden merkkien akselikeventimiksi.

Alla olevalla videolla näet myös pienempään nelipilarinostimeen asennetun kevenninnostimen

Tämä aksilikevennin toimii hydrauliikalla. Se voi ottaa hydraulipaineen kolmitiehanan kautta nosturin omasta hydrauliikasta tai sille voi rakentaa oman käytön, joka toki on parempi ratkaisu.

Akseliväli on säädettävä ja tästä syystä se sopii moniin muihinkin merkkeihin. Mittapiirustuksesta näet laitteen strtegiset arvot.

Meillä on tarjolla myös muun tyyppisiä autonnostimia, kuten kaksipilarinostin, lattiavapaa malli: https://suomenkorjaamokoneet.com/tuote/kaksipilarinosturi-tdy-yla3/

Jos hankit nelipilarinostinta pyörien suuntaukseen ja käytät akselikevennintä, parhaat suuntauslaitteet saat mielestämme täältä: https://www.hunter.com/alignment-systems/hawkeye-elite

Kaikki pilarinostimen löydät tältä sivulta https://suomenkorjaamokoneet.com/tuote-osasto/autonostin/pilarinostimet/

Lisätiedot

Paino 70 kg
Mitat 535 × 100 × 55 cm