Halpa saksinosturi, leveä malli 3000kg, suoraan varastosta ja nyt ilmainen kotiinkuljetus

1850,00  sis alv 24%

Hokkkaido Toolsin halpa saksinosturi monipuoliseen käyttöön:

  • rengasliikkeet
  • autofixarit
  • automaalaamot
  • autokorjaamot

Meiltä saat saksinosturin, joka on noin 100mm leveämäpi kuin muiden yritysten laitteet. Se päälle on helppo ajaa isommallakin autolla, ei vaaraa pyörän putoamisesta sivulle. Nostotasot jatkuvat ajosilloilla, jotka voi lukita nostotason kanssa samaan tasoon.

Englanninkielinen/ suomenkielinen dokumentaatio ja DVD.
Laitteeseen voi tutustua Tampereella Teivaalantie 7, sovi aika 0400624722.

Tuotetunnus (SKU): 100211 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Halpa saksinosturi ja siirtosarja kuuluu hintaan!  Heti varastosta.

 

Tämä halpa saksinosturi on hieno laite niin autoalan harrastajalle kuin autojaan itselleen korjaavalle tai entisöivälle.  Halpa saksinosturi on tuote, jota olemme myyneet ympäri Suomen, voi sanoa, että Hangosta Utsjoelle asti.

Halpa saksinosturi on kuluttavimmassa käytössä sesonkiluonteisessa renkaiden kausivaihtotyössä.  Silloin voi nostoja tulla satoja hyvin lyhyessä ajassa. Ja Hokkaido Toolsin koneet selviävät näissäkin kohteissa moitteetta. Harrastajakäyttäjällä voivat nostot jäädä muutamaan kymmeneen vuodessa, onpa meillä asiakas, joka nostaa auton syksyllä ylös ja keväällä alas, hän on autoaan kunnostava ja harrastava henkilö, joka haluaa tehdä talvikunnossapidon mahdollisimman mukavasti.

Nostimen mukana toimitetaan muuten kaikki osat käyttöönottoa varten, mutta hydrauliöljy pitää hankkia itse suoraan paikallisesti. Suositus on hydrauliöljy numero 32, se on osoittautunut parhaaksi meidän oloihin.

Hokkaido Toolsin halpa saksinosturi toimituksen mukana on siirtopyörät, joiden avulla nostinta voidaan helposti siirtää tasaisella pinnalla. Lukitus on nyt sähkökäyttöinen, joten paineilmaa ei tarvetta. Koska nostimen nostokorkeus on yli 500 mm, se on ammattikäytössä käyttöönottotarkastettava sekä tarkastettava vuosittain.

Meillä on ollut tällainen ns. halpa saksinosturi omassa käytössä, pitää kyllä sanoa, että on mainio laite. Leveyden ansiosta sen päälle on helppo ajaa auto kuin auto. Nosto ylös tapahtuu ripeästi ja käyttö on muutenkin helppoa. Mukana tulee siirtopyörien ohella myös neljä kumitiiltä auton nostopaikkojen ja nostotason väliin.

Nyt myytävä malli on sähköisillä lukoilla, videossa vielä paineilmalukot. Nyt toimitettavat laitteet ovat voimavirtakäyttöisiä 400V. Laitteessa on nykyisin kaikki rajakytkimet induktiivisia tai erittäin hyvin suojattuja, ei tiellä olevia rajakytkin varsia missään. Tämä parantaa nostimen käytettävyyttä huomattavasti.

Turvallisuus

Halpa saksinosturi on varustettu varvassuojalle, kummallakin puolella nostinta on hieman lattian pinnan yläpuolella olevat tangot, jotka estävät, ettei varpaa joudu vahingossa laskevan nostimen reunan alle.

Auton nostotyössä on turvallisuus ennen kaikkea. Saksinosturi on käytössä turvallinen: hyvät käyttöohjeet, varvassuojat, selkeät varoitustarrat ja nostimen mekaaninen lukitus työskentelykorkeudelle. Muista tutustua käyttöohjeeseen ennen käyttöönottoa ja pidä jatkossa huoli, että kaikki koneen käyttäjät ovat tutustuneet ohjeisiin. Tällöin halpa saksinostin toimii niin kuin pitääkin.

Jos haluat kuitenkin korkeammalle nostavan nostimen, niin tutustu tähän malliimme: https://suomenkorjaamokoneet.com/tuote/saksinostin-nostokorkeus-2000mm/

Lisätiedot

Paino 660 kg
Nostokapasiteetti:

3000kg

Suurin nostokorkeus:

1000mm

Pienin korkeus:

110mm

Kokonaisleveys:

1760mm+100mm, huomaa, että leveys suurempi kuin markkinoiden muissa laitteissa. Ei vaikeuksia ajaa rampeille isompaakaan autua

Ajosillan pituus:

1400-1900mm

Nostoaika:

60 s

Melutaso:

70db (A) 1m

Käyttölämpötila:

10°C – +50°C

Käyttöympäristö:

Sisätila

Tehontarve:

2.2KW (400v)

Bruttopaino:

600kg

Nettopaino:

550kg

Hydraliöljyn tilavuus:

12 litraa