Ale!

Halpa saksinosturi, leveä malli 3000 kg, TDY-P3010, seuraava erä saapuu syyskuun 21 lopussa

2299,00  sis alv 24%

Takuu kaksi vuotta, tutustu tarkemmin https://suomenkorjaamokoneet.com/2-vuoden-takuu/

Ilmainen toimitus!

Hokkkaido Toolsin halpa saksinosturi monipuoliseen käyttöön:

  • rengasliikkeet
  • autofixarit
  • automaalaamot
  • autokorjaamot

Meiltä saat saksinosturin, joka on noin 100mm leveämpi kuin muiden yritysten laitteet. Se päälle on helppo ajaa isommallakin autolla, ei vaaraa pyörän putoamisesta sivulle. Nostotasot jatkuvat ajosilloilla, jotka voi lukita nostotason kanssa samaan tasoon.

Asiakaskommentteja:

Hyvä nostin! Helppo liikutella ja ajaa asiansa loistavasti suht pienessä tallissa

Kyllä nämä on aivan laatukamppeita, itsellä vastaavanlainen ja on tukeva

Ei oo ollu valittamista ja oli nopea toimitus

Englanninkielinen/ suomenkielinen dokumentaatio ja DVD.
Laitteeseen voi tutustua Pirkkalassa Turkkirata 26, sovi aika 0400624722.

Seuraava erä saapuu syyskuun lopussa, osta nyt niin varmistat, että saat nostimen seuraavasta erästä!

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Halpa saksinosturi ja siirtosarja kuuluu hintaan! 

Tämä halpa saksinosturi on hieno laite niin autoalan harrastajalle kuin autojaan itselleen korjaavalle tai entisöivälle.  Halpa saksinosturi tai saksinostin on tuote, jota olemme myyneet ympäri Suomen Hangosta Utsjoelle asti.

Halpa saksinosturi on kuluttavimmassa käytössään sesonkiluonteisessa renkaiden kausivaihtotyössä.  Silloin voi nostoja tulla satoja hyvin lyhyessä ajassa. Hokkaido Toolsin koneet selviävät näistäkin tehtävissä moitteetta. Harrastajakäyttäjällä voivat nostot jäädä muutamaan kymmeneen vuodessa, onpa meillä asiakas, joka nostaa auton syksyllä ylös ja keväällä alas, hän on autoaan kunnostava ja harrastava henkilö, joka haluaa tehdä talvikunnossapidon mahdollisimman mukavasti.

Nostimen mukana toimitetaan muuten kaikki osat käyttöönottoa varten, mutta hydrauliöljy pitää hankkia itse suoraan paikallisesti. Suositus on hydrauliöljy numero 32 tai 46, ensin mainittu kylmiin käyttöolosuhteisiin, esimerkiksi lämmittämättömiin talleihin ja jälkimmäinen sisätiloissa käyttöön. Toimitukseen kuuluu myös Suomen standardin mukainen 16A voimavirtapistoke asennettuna.

Hokkaido Toolsin halpa saksinosturi tai saksinostin toimituksen mukana on siirtopyörät, joiden avulla nostinta voidaan helposti siirtää tasaisella pinnalla. Nostolaitteen turvalukitus on nyt sähkökäyttöinen, joten paineilmaa ei tarvetta. Koska nostimen nostokorkeus on yli 500 mm, se on ammattikäytössä käyttöönottotarkastettava sekä tarkastettava vuosittain.

Nosturin varvassuoja on toteutettu nyt uusimmassa tuote-erässä niin, että enää ei tarvita nosturin sivuilla olevia tankoja, vaan alas laskettaessa nostin pysähtyy hyvissä ajoin ennen ala-asentoa ja jatkaa matkaa uudella napin painalluksella.

Tällaista nosturia kutsutaan myös nimellä matalanostin,  sillä nostaahan se metrin korkeuteen. Vaihtoehtona tälle laitteelle on kahden metrin auton saksinostin, jota on myynnissä meillä sekä lattian päälle asennettavana että upotettavana mallina.

Meillä on ollut tällainen ns. halpa saksinosturi omassa käytössä, ja pitää kyllä sanoa, että laite on mainio. Myymämme laite on leveämpi kuin markkinoilla normaalisti olevat mallit. Leveyden ansiosta sen päälle on helppo ajaa auto kuin auto. Nosturin nostosiltojen ulkoleveys on noin 186 cm. Nosto ylös tapahtuu ripeästi ja käyttö on muutenkin helppoa. Mukana tulee siirtopyörien ohella myös neljä kumitiiltä auton nostopaikkojen ja nostotason väliin.

Nyt myytävä malli on sähköisillä lukoilla ja voimavirtakäyttöisiä 400V. Laitteessa on noin kaksi metriä pitkä liitäntäjohto, jossa on valmiina suomalaisen standardin mukainen 16 A pistotulppa.

Tällainen matala saksinostin pitää ammattikäytössä tarkastaa kerran vuodessa. Saksinostin 3000 kg on meillä myös hinnaltaan edullinen. Kun meiltä kysytään, että onko matalanostin kokemuksia, niin olemme myyneet Suomeen koneita todella paljon, ja tämä malli on ollut aina suosituin.

Takuu kaksi vuotta

Turvallisuus – Suomen Korjaamokoneet – meille kunnia-asia

Halpa saksinosturi on varustettu uudenlaisella varvassuojalla, enää ei tarvita helposti rikkoutuvia tankoja nosturin sivuilla.

Auton nostotyössä on turvallisuus ennen kaikkea. Saksinosturi on käytössä turvallinen: hyvät käyttöohjeet, varvassuojat, selkeät varoitustarrat ja nostimen mekaaninen lukitus työskentelykorkeudelle. Muista tutustua käyttöohjeeseen ennen käyttöönottoa ja pidä jatkossa huoli, että kaikki koneen käyttäjät ovat tutustuneet ohjeisiin. Tällöin halpa saksinostin toimii niin kuin pitääkin.

Tarjoamme yritysasiakkaillemme edullisen leasing-rahoituksen, tutustu tästä linkistä: Leasing-rahoitus uutiset

Jos haluat kuitenkin korkeammalle nostavan nostimen, niin tutustu tähän malliimme: https://suomenkorjaamokoneet.com/tuote/saksinostin-nostokorkeus-2000mm/

Saksinostimeen laitetaan käyttöönotossa hydrauliikkaöljyä hieman alle 10 litraa. Öljyt voi hankkia meiltä edullisesti: https://suomenkorjaamokoneet.com/tuote/hydrauliikkaoljy-gazpromneft-hvlp-46-20l/

 

 

Lisätiedot

Paino 660 kg
Mitat 190 × 157 × 21 cm
Nostokapasiteetti:

3000kg

Suurin nostokorkeus:

1000mm

Pienin korkeus:

110mm

Kokonaisleveys:

1760mm+100mm, huomaa, että leveys suurempi kuin markkinoiden muissa laitteissa. Ei vaikeuksia ajaa rampeille isompaakaan autua

Ajosillan pituus:

1400-1900mm

Nostoaika:

60 s

Melutaso:

70db (A) 1m

Käyttölämpötila:

10°C – +50°C

Käyttöympäristö:

Sisätila

Tehontarve:

2.2KW (400v)

Bruttopaino:

600kg

Nettopaino:

550kg

Hydraliöljyn tilavuus:

8 litraa

Saatat myös pitää...