Tasapainotuskone CBL-890

1899,00  sis alv 24%

Tasapainotuskone CBL-890

Tämä tasapainotuskone CBL-890 on erinomainen pari rengaskoneellemme Hokkaido Tools LT-900B. Niistä muodostuu tasapainoinen pari rengasliikeen tai vaikkapa harrastetallin käyttöön. Koneella on tosi helppo tehdä työt nopeasti ja tarkasti. Renkaat napsahtavat helposti paikoilleen rengaskone LT-900B:llä ja tasapainotus osuu kerrasta kohdalleen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 100665 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hokkaido Tools tasapainotuskone CBL-890

 

Tekniset tiedot

Renkaan max halkaisija: 10″-28

Renkaan max leveys: 1.5″-20″

Jännite: 240V

Pyöritysnopeus: 220rpm
Max. renkaan paino: 65kg
Ohjelmisto: Self Calibration Program
Melu: Alle 70dB
Function: Laser osoitin
Taspainotustarkkuus: +/- 1g
Certifikaatit: CE ISO
Työsykli :6 – 9 s
Väri: Punainen

Tässä Hokkaido Tools tasapainotuskone  CBL-890:ssä  on Philipsin tukeva ja selvä näyttö, josta näkee hyvin tarvittavat toimenpiteet. Nappuloilla toimivista valikoista saa koneen helposti asetettua juuri sille koneeseen laitettavalle rengas-vanneyhdistelmälle sopivat perustiedot ja esimerkiksi sen, että halutaanko liimapainot laittaa piiloon puolien taakse.

Tasapainotuskone CBL-890 ssä on myös mahdollisuus staattiseen tasapainotukseen, tällöin paino laitetaan vanteeseen keskelle, vain yhteen kohtaan, ei siis reunoille. Tätä tapaa voidaan käyttää esimerkiksi isojen Pick-uppien tasapainotustyössä.

Peltivanteille on oma ohjelmansa, siinä on oletuksena, että tasapainotus tehdään lyöntipainoilla vanteen reunaan.

Alumiinivanteita tasapainotettaessa on olemassa useita vaihtoehtoja käytettäviin painoihin ja niiden sijoituksiin. Tasapainotuskoneeseen valitaan painojen sijoitus kuvaruudulla näkyvistä selkeistä esimerkeistä. Mitä kauemmaksi paino asetetaan renkaan keskilinjasta, sitä pienemmillä painojen gramma-määrillä selvitään.  Joskus käytetään alumiinivanteille myös lyöntipainoja, yleisimmin vanteen sisäsyrjään asentaen. Ulkoreunassa olevat lyöntipainot ovat hieman häiritsevän näköisiä.

Tasainotuskoneen mukana tulee kattava valikoima kartioita ja niiden avulla saat kiinnitettyä kaikki henkilö- ja pakettiautojen vanteet. Koneen kalibrointi on helppoa ja nopeaa, mukana seuraa kirkkaan värinen 100 gr paino, jota käytetään kalibroinnissa.

Kone näyttää painojen tarpeen grammoina, tarkka kohta löytyy, kun kone ohjaa käyttäjän pyörittämään siihen kohtaan, joka on klo 12 asento ja paino laitetaan kohdalleen, apuna vielä laser-kohdistus.

 

Tarjoamme yritysasiakkaillemme edullisen leasing-rahoituksen Hokkaido Tools tasapainotuskone CBL-890 hankintaan, tutustu tästä linkistä: Leasing-rahoitus uutiset

Tasapainotettaessa tarvitaan lajitelma painoja, oheisesta linkistä pääset tutustumaan Hokkaido Toolsin painoihin: https://suomenkorjaamokoneet.com/tuote/alumiinivanteiden-liimapainot/

Varusteina hintaa sisältyy painopihdit, vanneleveysmitta ja ja valikoima kartioita, joilla onnistuu sekä henkilö- että pakettiautojen vanteiden kiinnitys tasapainotuskoneeseen.

Rengastyötä helpottavat apuvälineet saat meiltä, valikoimassamme on mm. Utilnovat tuotteet, heidän kotisivulleen pääset oheisesta linkistä: https://www.utilnova.com/

 

 

 

Lisätiedot

Paino 163 kg
Mitat 130 × 75 × 97 cm

Saatat myös pitää...